Το forum του δημοφιλέστερου Mega scooter με την υποστήριξη της ΥΑΜΑΗΑ Μερεμετσάκης

 

Διοργάνωσε μία εκδρομή με αφετηρία την Θεσσαλονίκη και προορισμό την πανέμορφη ορεινή Χαλκιδική με τους φιδίσιους δρόμους και την πανέμορφη φύση.

80 άτομα, με 50 T-Max, συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου μπροστά στο κατάστημα Yamaha Μερεμετσάκης όπου τους προσφέρθηκε ο πρώτος καφές με έναν μπουφέ για ένα γρήγορο πρωινό σνακ.

 Στις 10.00 ξεκίνησαν για μία εκδρομή που είχε όλη την ομορφιά της καλής παρέας και την επαγγελματική οργάνωση που μόνο η εμπειρία και διάθεση προσφοράς της οικογένειας Μερεμετσάκη θα μπορούσε να προσφέρει.

Με το βαν της εταιρείας να ακολουθεί σε όλη την διαδρομή προσφέροντας την σιγουριά ότι υπάρχει εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη για κάθε περίπτωση, οι αναβάτες δημιούργησαν μία εντυπωσιακή πομπή εκατοντάδων μέτρων  απολαμβάνοντας την διαδρομή.

Πρώτη στάση μετά από δύο ώρες σε παραλιακό μπαρ στην Ιερισσό για καφέ και επόμενος προορισμός η Βάβδος όπου είχε οργανωθεί το μεσημεριανό γεύμα στις 14.30.
Χάρη στην χορηγία της Yamaha Μερεμετσάκης, τα μέλη του Tmaxclub.gr που συμμετείχαν στην εκδρομή μπορούσαν να καταναλώσουν χωρίς περιορισμούς, με μία συμβολική συμμετοχή 5€!

Το γεύμα ολοκληρώθηκε με μία πολύ στοχευμένη κλήρωση, αφού τρεις τυχεροί από τους εκδρομείς, κέρδισαν από ένα μεγάλο σέρβις στο αγαπημένο τους T-Max, που θα δεχθεί την φροντίδα των απολύτως ειδικών, στο συνεργείο της YAMAHA Mερεμετσάκης.
Στις 16.30 ξεκίνησε η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες εμφανώς ικανοποιημένοι, δημιούργησαν και πάλι μία μεγάλη πομπή που έκλεβε την παράσταση από όπου και να πέρασε. Ήταν εντυπωσιακή η οδηγική πειθαρχία που επέδειξαν με περίσσια ωριμότητα οι οδηγοί των T-Max σε όλη την εκδρομή, παρά τον  μεγάλο αριθμό συμμετοχών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Μία εκδρομή (ή δεύτερη του forum) ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία. Όλοι όμως περιμένουν το επόμενο κάλεσμα