Το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Δεκεμβρίου

πραγματοποιήθηκαν μαθήματα χωμάτινης οδήγησης στην πίστα scramble-motocross στην Αναρράχη του δήμου Μουρικίου. Ο Παναγιώτης Μπαμπούνας και Μ.Ο.Μουρικίου διοργάνωσαν δωρεάν μαθήματα με δασκάλους τους αδερφούς Μενέλαο και Δημήτρη Μερεμετζάκη. Τα μαθήματα περιελάμβαναν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, το Σάββατο οι “μαθητές” παρακολούθησαν το θεωρικό μέρος στην αίθουσα του κοινοτικού γραφείου και ακολούθησε το πρακτικό στην πίστα. Την Κυριακή, με σύμμαχο το καιρό, οι συμμετοχές έφτασαν τις 30 που χωρίστηκαν σε 2 ομάδες και παρακολούθησαν τα μαθήματα που κράτησαν μέχρι τις 3 το απόγευμα. Η μέρα έκλεισε με ένα 20λέπτο σκέλος στην αναδιαμορφωμένη πίστα και την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στους συμμετέχοντες.

Μας είπαν:
“Το μάθημα ήταν super. Μάθαμε πολλά βασικά για να στρίβουμε, τι πρέπει να κάνουμε πάνω στο άλμα, να μπαίνουμε ρολαριστά, πως να ανοίγουμε το γκάζι, να το κλείνουμε. Μας έδειξε ο κύριος Μένιος και ο κύριος Δημήτρης πως μπορούμε να στρίβουμε με τεχνική, πως να πλαγιάζουμε, με βοήθησαν πολύ”
Κοσμάς Τοπαλίδης, 18 ετών (γιός του Χάρη Τοπαλίδη, που αγωνίζεται στην S3)

“Τα μαθήματα με βοήθησαν πάρα πολύ, πίστευα ότι κάτι έκανα τόσο καιρό αλλά σήμερα κατάλαβα ότι ξεκίνησα από το μηδέν.”
Μηλίοπουλος Κων/νος, 23 ετών

“Σίγουρα έμαθα κάτι σήμερα, είχαμε απέναντι μας σήμερα τον Μένιο και τον Δημήτρη οι οποίοι δείχνουν πράγματα που δεν τα είχαμε δει από κάποιους άλλους, θα δουλέψουμε πάνω σ’αυτά και να δούμε αν θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε κι άλλο”
Σκόδρας Παντελής

Από αριστερά. Γιώργος Καζαντζίδης (πρόεδρος του ΜΟΜ), Δημήτρης Μερεμετζάκης, Γιώτης Μπαμπούνας
και Μενέλαος Μερεμετζάκης. Μιλάνε στους συμμετέχοντες πριν την έναρξη την Κυριακή.