ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 1970 Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 3 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.

Το 1998 τα παιδιά του Μενέλαος και Δημήτριος συνεχίζουν την παράδοση της οικογένειας με την κατάκτηση ελληνικών πρωταθλημάτων καθώς και με συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα με εξαιρετικές για τα ελληνικά δεδομένα διακρίσεις και τους κατατάσει στα πιο ηχηρά ονόματα της Ελλάδας.

Η εταιρεία διευρύνεται, δηµιουργώντας κάθετη µονάδα πωλήσεων Yamaha. Όλη η οικογένεια Μερεµετσάκη οργανώνει και διευθύνει ένα ολοκληρωµένο συγκρότηµα Yamaha  µε έκθεση, υπερσύγχρονο συνεργείο καθώς  και τµήµα ανταλλακτικών. 

Η άψογη συµπεριφορά και εξυπηρέτηση, η εµπειρία αλλά και η µοντέρνα αντίληψη σύµφωνα  µε τους νέους κανόνες της αγοράς φέρνουν ως αποτέλεσµα  µόνο θετικές απόψεις και ενθαρρυντικά σχόλια.

Βασικός στόχος της εταιρείας Μερεµετσάκη όλων αυτών των χρόνων ήταν και είναι η συνεχής προσπάθεια, η ανησυχία καθώς και η απόλυτη κάλυψη κάθε ανάγκης της µοτοσυκλέτας µε συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες, οι οποίοι αποτελούν την βασική προτεραιότητα.